Isnin, 25 Ogos 2008


1st award..

fuh.fuh..upenye ade org award ako..
mekasih pada tasyaleen iu....sbb sudi bg award kt ako..so sape2 yang nk award...
ade syarat nye..:-

1 Letak logo award ni dalam blog korang.
2 link kan award neyh dengan link blog rakan yang memberi award kepada anda
3 nominatekan.. atau bagi anugerah ini kepada 7 rakan
4 setiap nama tu letak link mereka yang nak diberi (untuk kepastian dan kesenangan)
5bagitau calon2 tu yang dorang tercalon untuk award neyh....
hehehe...dan colan2 nye ialah....

semua dah dapat award dari kawan2 kamo kan..so tk perlu ler ako award lagi kan..
tp kalu leh..ako nk award kan kat ..

tashaleen,
tetipah
hanna
diaorang ler kwan baik ako..:girl_11:

3 ulasan:

»-((¯`»pGe46«´¯))-» berkata...

wah...abg sapeah lak nak tunang...
hurmm...langkah bendul peah ni...
hehehehe...
moga abam kamo tu bahagia ek..
kem slm ako kat dia...
lama da tak jumpa...
kem slm kat awek shumel dia tu skali...hehehehe...

ok la moga smua berbahagia...
tata my frenz...

sapeah___kiLLax berkata...

hehehehehe...biasa ler...abg kena bg adik pompuan dia kawen dulu..bawu abg dia kwen...hehhehehe...nih pon.sblum nih pon dia tnggu ako kawen dulu...hehhehehehhe...ape2 pon tq for the wish...chumel kan bakal kakak ipo ako kan..hehehehe~

its me HANA communication blogger berkata...

daku ini kawa baik kamu??
sob sob terharunyer...
papepun yuyu, cpt2 dapat memy momey..
huhu

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About